blijf up to date

NOA Trainings blaast vandaag 6 kaarsjes uit

NOA bestaat 6 jaar

NOA Trainings blaast vandaag 6 kaarsjes uit

6 jaar geleden, op 23 augustus 2011 richtte Ingrid Nys NOA Trainings op en startte met de voorbereidingen om per 1 januari 2012 effectief te beginnen aan haar veiligheidsmissie. Met haar opleidingen is NOA Trainings ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige KMO met focus op de preventie van arbeidsongevallen door veiliger gedrag.

Parcours

Doorheen de jaren zijn we erin geslaagd een mooi parcours af te leggen. Wat klein begon, met een 2-tal medewerkers, is vandaag uitgegroeid tot een team van 10 vaste medewerkers en 15 freelancers. Verspreid over twee locaties, Turnhout en Houthalen, geven we meer dan 50 verschillende cursussen. Reeds 22.500 cursisten hebben een attest van NOA Trainings op zak.  Met het  kwaliteitslabel QFor, erkenningen bij de KMO Portefeuille, FOD Mobiliteit, MOW, FOD WASO, BeSacc/VCA en samenwerkingsverbanden met tal van sectorfondsen en federaties, staan onze attesten voor kwaliteit!

NOA Academy

Veiligheidsmissie… ja, van bij de oprichting in 2011 was dat onze drijfveer: “preventie van arbeidsongevallen” en dat is ze nog steeds, meer dan ooit. 

Waarom? Omdat wij er rotsvast van overtuigd zijn, dat een goede veiligheidscultuur een boost geeft aan het professionele karakter en het imago van een bedrijf.  Professionaliteit over heel de lijn- dus ook op vlak van veiligheid -  is een noodzaak wil je als professional uit de hoek komen.

We zijn daarom nog een stapje verder gegaan en hebben ons gespecialiseerd in veiligheidscultuur en veiligheidsladder; veiligheidscoaching en communicatietrainingen. waarbij we de hele hiërarchische lijn betrekken. Hiervoor richtten we in april 2017 NOA Academy op.

Klanten

Een klantenportefeuille van 1500 klanten moet je verdienen, een tevredenheidsgraad van 98% verklaart veel.  Maar bovenal moet je het vertrouwen krijgen van klanten, ze moeten het willen gunnen.

Bij deze willen wij alle klanten van harte danken voor hun vertrouwen.  Zonder hen, hadden we dit alles niet kunnen realiseren.

Ingrid Nys
CEO

Schrijf je in op de NOA trainings blog

Ook interessant voor je vrienden?Deel dit artikelLinkedinMail