blijf up to date

Vakbekwaamheid voor vrachtwagenchauffeurs | Code95/ Nascholingen

Vakbekwaamheid

De meeste vrachtwagenchauffeurs hebben ondertussen hun 1e cyclus van 5 nascholingen achter de rug en kunnen veilig de baan op.  “Oef…. kunnen we nu even pauzeren a.u.b.?” Neen, best niet. In tegendeel, plan onmiddellijk je volgende opleidingen in, zodat uw plaats gereserveerd is.

Waarom ?

In de 1e cyclus was er nog geen verplichting om ook een praktijkmodule met "3 u effectief rijden op de weg" te volgen. Deze verplichting is er nu wel. En deze heeft een gigantische impact uw planning en de onze! Immers, er kunnen slechts 2 chauffeurs/dag per lesgever getraind worden.  

Laat ons eens uitgaan van 94.000 chauffeurs.  Eén trainer kan max. 2 chauffeurs per dag begeleiden. Dit komt neer op 47.000 lesdagen per trainer. Stel dat er 150 trainers aanwezig zijn in België die deze lessen mogen geven, dan zijn er 313 dagen nodig om de klus te klaren. Een haalbare kaart, ware het niet zo dat 80% van de chauffeurs op zaterdag de lessen willen volgen en…. iedereen zolang mogelijk wacht met deze praktijklessen. U weet dat er maar 50 zaterdagen per jaar zijn? 

Kan u rekenen?

Plan nu reeds uw opleidingen in en verzeker u van uw plaats!

REGELGEVING VAKBEKWAAMHEID/CODE 95

Bekijk hier onze opleidingskalender.

Contacteer ons voor data en prijzen op
014/390 113 (Turnhout)
OF
011/946 251 (Houthalen)
OF VIA
info@noatrainings.be

Schrijf je in op de NOA trainings blog

Ook interessant voor je vrienden?Deel dit artikelLinkedinMail