Daarom kiezen klanten voor NOA

Waarom NOA?

Bij NOA Trainings ligt de focus op bedrijven die een voorsprong willen op hun concurrenten door te investeren in kwaliteit en veiligheid.

Wij kunnen u helpen met een doorgedreven veiligheidsbeleid, veiligheidssensibilisering op alle niveaus en een degelijk opleidingsplan met opleidingen die zowel standaard als volledig op maat van uw bedrijf kunnen voorzien worden.

Het NOA-team

 

 De "ziel" van NOA Trainings is gebaseerd op 4 waarden, 
dewelke wij hebben samengevat in het CREDO

GROW

groei naar professionaliteit, zowel bij onze klanten als in ons bedrijf

G  unnen
De belangrijkste waarde zowel binnen als buiten NOA Trainings.  Geen afgunst, maar gun elkaar het geluk, de pluimen en het succes.  Enkel zo creëer je een samenwerkingsverband dat mekaar helpt op de weg naar professionaliteit!

R  especteren
Respect moet je verdienen en komt nooit vanzelf.  Het is vooral door te géven, dat je zal kríjgen.

O  precht zijn
Eerlijkheid en oprechtheid zijn de énige parameters voor een duurzame samenwerking en staan voor lange-termijn-visie.  ELKE persoon wil oprecht en authentiek behandeld worden.  Hier gaan we voor.

W  illen
Duizend woorden, duizend credo’s,  dit alles heeft enkel maar zin en waarde, als de WIL er is van alle partijen om deze ook daadwerkelijk te léven.  

Laat ons samen groeien naar beter, professioneler, succesvoller!


NOA Trainings heeft een samenwerking met:

Samenwerkingspartners

 

Waar wij voor staan!

  • Veiligheid
    Wij denken verder dan attesten en certificaten: voor ons staan de mensen centraal. We ijveren voor een gezonde leefomgeving op het werk, wat niet alleen de werknemer, maar ook het bedrijf ten goede komt.
  • Professionaliteit
    Dankzij opleidingen op maat kunnen je medewerkers zich ten volle ontplooien. Dit zorgt er natuurlijk ook voor dat de efficiëntie op het werk toeneemt. Door het behalen van de juiste attesten en certificaten straalt het bedrijf ten slotte professionaliteit uit.
  • Rendabiliteit
    De voortdurende verbetering en uitbreiding van de kennis draagt bij tot een verhoogde rendabiliteit. Hierdoor vinden immers minder arbeidsongevallen plaats en stijgt de motivatie, waardoor er minder werkverzuim is. Dit heeft een positieve invloed op de omzet!