Open aanbod of In-Company? De juiste veiligheidsopleiding voor uw bedrijf


Veiligheid op de werkvloer staat centraal in elk bedrijf, en het waarborgen ervan is van vitaal belang voor het welzijn van uw medewerkers en de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten. Als gespecialiseerd opleidingscentrum voor veiligheidsopleidingen begrijpen we het belang van effectieve training in het voorkomen van arbeidsongevallen. We bieden twee flexibele formats aan: opleidingen via open aanbod en in-company opleidingen. In deze blog zullen we de voordelen van beide mogelijkheden belichten, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw organisatie.

Het open aanbod: Een brede leerervaring

Ons open aanbod van veiligheidsopleidingen biedt een gestructureerde en uitgebreide leerervaring aan een diverse doelgroep, in een professionele omkadering. Bij een open opleiding volgen de deelnemers de opleiding op onze locatie, samen met mensen van andere bedrijven. Hier zijn enkele voordelen:

 1. Geen zorgen over infrastructuur
  Een van de grootste pluspunten van ons open aanbod is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de infrastructuur. De opleiding vindt plaats op een door ons verzorgde locatie, waar alle benodigdheden voorhanden zijn. Dit betekent dat u zelf geen ruimten en oefenmaterialen dient te voorzien en u zich geen zorgen hoeft te maken over praktische regelingen. 
 2. Flexibele planning en individuele inschrijvingen
  Ons open aanbod biedt flexibiliteit in planning. Individuele medewerkers kunnen zich inschrijven op vooraf vastgelegde data die het beste aansluiten bij hun agenda's. Dit maakt het planningsproces eenvoudiger en handiger.
 3. Afwezigheid spreiden
  In veel bedrijven is het moeilijk om een hele groep werknemers op hetzelfde moment vrij te maken voor een opleiding. In dergelijke gevallen is een opleiding via open aanbod een ideale oplossing: om hun certificaat te behalen kunnen de deelnemers gespreid worden over meerdere sessies, zodat de dagelijkse activiteiten zo min mogelijk hinder ondervinden.
Klik hier voor onze open opleidingen

In-Company: Op maat Veiligheidstrainingen

Veiligheidsopleiding in-company hoogwerker
Veiligheidsopleiding in-company hoogwerker

In-company opleidingen bieden op maat gemaakte training op de locatie van uw bedrijf. Laten we de voordelen hiervan bekijken:

 1. Afgestemd op uw specifieke risico's en behoeften
  Het grootste voordeel van in-company opleidingen is de mogelijkheid tot maatwerk. De training wordt afgestemd op de specifieke behoeften, omgeving en risico's van uw bedrijf. Dit zorgt voor een effectieve training die direct toepasbaar is in de dagelijkse werksituatie.
 2. Teamgeest en samenwerking versterken
  Het gezamenlijk volgen van opleidingen versterkt de teamcohesie en bevordert een cultuur van veiligheid binnen het team. Medewerkers voelen zich meer betrokken en verantwoordelijk voor elkaars welzijn.
 3. Efficiëntie en tijdsbesparing
  In-company maat-opleidingen besparen uw organisatie tijd en geld: geen verplaatsingen naar onze opleidingslocatie en er kunnen meerdere mensen van uw bedrijf deelnemen aan de opleiding.  We bekijken met u, hoe we een doeltreffende opleiding in uw bedrijf kunnen plannen, met een minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten.

De juiste keuze voor u

Beide opleidingsformats hebben hun eigen voordelen. Het open aanbod biedt een brede leerervaring, flexibiliteit en ervaringsuitwisseling met andere deelnemers, terwijl in-company opleidingen op maat zijn van uw bedrijf en de betrokkenheid groter kan zijn voor de deelnemers. 

Ongeacht de optie die u kiest, onze missie blijft dezelfde: u voorzien van hoogwaardige veiligheidstrainingen die een positieve impact hebben op de veiligheid en productiviteit van uw organisatie.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze opleidingen en om samen te bepalen welke aanpak het beste aansluit bij uw organisatie

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Wil je een gedetailleerde offerte? Of wil je hulp om maximaal te profiteren van subsidies?

Je kan met ons beroep doen op de KMO portefeuille en eventueel het sectorfonds.
Neem contact op met ons via +32 (0)14 390 113, of via onderstaand formulier.

reviews

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.3 uit 5, op basis van 40+ waarderingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties.
​​​​​​​Stay UP-TO-DATE!

blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen over onze opleidingen, aanpak of andere zaken?
Stuur ons snel een bericht.