Asbestbewustzijn: Bescherming door kennis


Bij NOA Trainings staat veiligheid centraal. We willen benadrukken hoe essentieel het is om bewust te zijn van de gevaren van asbest, vooral voor diegenen die in hun werk in aanraking komen met deze gevaarlijke stof. Asbest is een bekend risico in verschillende industrieën en het is van het grootste belang om de juiste kennis en training te hebben om hiermee om te gaan.

Asbest - Eenvoudige handelingen: een noodzakelijke opleiding

Voor arbeiders die in beperkte mate in contact komen met asbest, hebben we de opleiding 'Asbest - Eenvoudige handelingen' ontwikkeld. Het jaarlijks volgen van deze opleiding is niet alleen verplicht vanuit wettelijk oogpunt, maar het is ook een cruciale stap om de veiligheid van werknemers te waarborgen en risico’s te minimaliseren.

Wat behandelt de opleiding?

  1. Gevaarherkenning: Leer de verschillende vormen van asbest herkennen en begrijp de risico's die eraan verbonden zijn.
  2. Veilig werken: Ontwikkel vaardigheden om op een veilige en verantwoorde manier met asbest om te gaan, zelfs bij eenvoudige handelingen.
  3. Regelgeving en compliance: Begrijp de wet- en regelgeving omtrent asbestbeheer en zorg dat je altijd in overeenstemming handelt met de voorschriften.
  4. Bescherming en preventie: Leer de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken en ontdek preventieve maatregelen om blootstelling aan asbest tot een minimum te beperken.

Waarom kiezen voor NOA Trainings?

  • Ervaring en expertise: Bij NOA Trainings putten we uit jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van veiligheid en gezondheid.
  • Interactieve training: Onze opleidingen zijn dynamisch, praktisch en gericht op betrokkenheid, zodat je de kennis echt eigen maakt.
  • Gecertificeerde instructeurs: Onze instructeurs zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om de opleiding te verzorgen, en ze delen graag hun expertise met jou.
Na het volgen van de opleiding 'Asbest - Eenvoudige handelingen' bij NOA Trainings besef ik pas echt hoe belangrijk het is om altijd alert te zijn op asbestgevaren, zelfs bij de simpelste taken. Het heeft me niet alleen geholpen om de regelgeving beter te begrijpen, maar het heeft me ook de kennis en het vertrouwen gegeven om mijn werk veiliger en verantwoord uit te voeren. Veiligheid begint bij kennis, en deze opleiding heeft me diepere inzichten gegeven die mijn collega's en mezelf ten goede komen. Dank je wel voor deze waardevolle opleiding!

M. S. - Een deelnemer aan onze opleiding 'Asbest - Eenvoudige handelingen'


Bescherm jezelf en anderen 

Asbestbewustzijn is een fundamenteel aspect van veilig werken. Bescherm jezelf, je collega's en je gemeenschap door je in te schrijven voor onze opleiding 'Asbest - Eenvoudige handelingen'. 

Bekijk via onderstaande knop onmiddellijk de geplande open sessies!

ons open aanbod

Voor meer informatie over onze opleidingen, neem gerust contact op met NOA Trainings!

contact

Meest Recente Posts

Wil je een gedetailleerde offerte? Of wil je hulp om maximaal te profiteren van subsidies?

Je kan met ons beroep doen op de KMO portefeuille en eventueel het sectorfonds.
Neem contact op met ons via +32 (0)14 390 113, of via onderstaand formulier.

reviews

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.3 uit 5, op basis van 40+ waarderingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties.
​​​​​​​Stay UP-TO-DATE!

blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen over onze opleidingen, aanpak of andere zaken?
Stuur ons snel een bericht.