Een VIP-behandeling voor de Held van de Weg!


Op 14 december vieren we Dag van de Vrachtwagenchauffeur, een dag die helemaal in het teken staat van jullie onmisbare bijdrage aan onze samenleving. Als blijk van waardering en erkenning organiseren wij bij NOA Trainings op deze speciale dag een exclusieve opleiding Code 95, waarbij jullie niet alleen cruciale kennis opdoen, maar ook in de watten worden gelegd als echte VIP's.

Waarom dag van de Vrachtwagenchauffeur?

Vrachtwagenchauffeurs zijn de onzichtbare helden van de weg. Dag in dag uit zorgen jullie ervoor dat goederen op tijd op hun bestemming aankomen. Zonder jullie zou onze samenleving niet kunnen functioneren zoals we gewend zijn. De Dag van de Vrachtwagenchauffeur is dé gelegenheid om jullie in het zonnetje te zetten en onze oprechte dankbaarheid te tonen.

NOA Trainings: Een VIP-behandeling voor de Held van de Weg

Op 14 december gaan we nog een stapje verder. Bij NOA Trainings organiseren we een speciale opleiding Code 95, die niet alleen gericht is op het vergroten van jullie professionele vaardigheden, maar ook op het bieden van een onvergetelijke ervaring.

Wat kunnen jullie verwachten?

  1. Interactieve en boeiende lessen: Onze ervaren instructeurs staan klaar om jullie de nieuwste inzichten en technieken bij te brengen. De opleiding is niet alleen leerzaam, maar ook boeiend en interactief. 
  2. VIP-lunch: Jullie worden tijdens de opleiding volledig in de watten gelegd, inclusief een heerlijke VIP-lunch. Een moment om even te ontspannen en te genieten van culinaire verwennerij.  
  3. Goodiebags:  Als blijk van waardering ontvangen alle deelnemers een exclusieve goodiebag vol handige en leuke verrassingen. Jullie verdienen het om eens extra verwend te worden!
Dag van de Vrachtwagenchauffeur
Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Hoe kun je deelnemen?

Gun jezelf, of je chauffeurs het plezier om eens een opleiding code 95 te volgen in een andere omkadering! Schrijf je snel in voor onze speciale opleiding op 14 december en reserveer jouw plek voor deze unieke ervaring. Samen vieren we de Dag van de Vrachtwagenchauffeur op een manier die jullie echt verdienen.

Schrijf je in!

Bij NOA Trainings kijken we ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dag en samen te werken aan een nog succesvollere toekomst op de weg.

Tot dan!

Meest Recente Posts

Wil je een gedetailleerde offerte? Of wil je hulp om maximaal te profiteren van subsidies?

Je kan met ons beroep doen op de KMO portefeuille en eventueel het sectorfonds.
Neem contact op met ons via +32 (0)14 390 113, of via onderstaand formulier.

reviews

Tevreden klanten aan het woord

Google totaalwaardering 4.3 uit 5, op basis van 40+ waarderingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties.
​​​​​​​Stay UP-TO-DATE!

blog

In de kijker

Contacteer ons

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen over onze opleidingen, aanpak of andere zaken?
Stuur ons snel een bericht.