Welke bedrijven kozen reeds voor NOA?

                            
                              
                    

 

Waarom NOA?

Bij NOA Trainings ligt de focus op bedrijven die een voorsprong willen op hun concurrenten door te investeren in kwaliteit en veiligheid.

Wij kunnen u helpen met een doorgedreven veiligheidsbeleid, veiligheidssensibilisering op alle niveaus en een degelijk opleidingsplan met opleidingen die zowel standaard als volledig op maat van uw bedrijf kunnen voorzien worden.

Het NOA-team

 

 De "ziel" van NOA Trainings is gebaseerd op 4 waarden, 
dewelke wij hebben samengevat in het CREDO

GROW

voortdurend willen groeien, zowel professioneel als persoonlijk

G  unnen
De belangrijkste waarde zowel binnen als buiten NOA Trainings.  Geen afgunst, maar gun elkaar het geluk, de pluimen en het succes.  Enkel zo creëer je een samenwerkingsverband dat mekaar helpt op de weg naar professionaliteit!

R  especteren
Respect moet je verdienen en komt nooit vanzelf.  Het is vooral door te géven, dat je zal kríjgen.

O  precht zijn
Eerlijkheid en oprechtheid zijn de énige parameters voor een duurzame samenwerking en staan voor lange-termijn-visie.  ELKE persoon wil oprecht en authentiek behandeld worden.  Hier gaan we voor.

W  illen
Duizend woorden, duizend credo’s,  dit alles heeft enkel maar zin en waarde, als de WIL er is van alle partijen om deze ook daadwerkelijk te léven.  

Laat ons samen groeien naar waardevoller, professioneler, succesvoller!

NOA Trainings behoort tot de "Federatie van opleidingscentra voor de nascholingen/Code95" (FEDOC 95). Voor meer info: www.fedoc95.be.

logo.png

 

 


NOA Trainings heeft een samenwerking met: